külföld - elmondom - mondom

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Menni, vagy maradni 3.

Közzétette goseer itt külföld · 30/10/2016 12:35:00
Tags: külföld
  „Kelj fel, vedd magadhoz a gyermeket s annak anyját és fuss Egyiptomba! Légy ott, amíg nem szólok neked! Mert Heródes kerestetni fogja a gyermeket, hogy elveszítse.”
DE URAM, TE IS IS MEG TUDSZ ENGEM ÁLDANI!

„Kelj fel, vedd magadhoz a gyermeket s annak anyját és menj Izráel földjére. Mert halottak már azok, akik a gyermek lelkére törtek.”
DE URAM, TE IS IS MEG TUDSZ ENGEM ÁLDANI!Menni, vagy maradni 2.

Közzétette goseer itt külföld · 29/10/2016 11:36:00
Tags: avagyISTENITTISMEGTUDBENNÜNKETÁLDANI
   Él az Úr, az Izráel Istene, a ki előtt állok, hogy ez esztendőkben sem harmat, sem eső nem lészen; hanem csak az én beszédem szerint. És lőn az Úrnak beszéde ő hozzá, mondván: Menj el innét, és menj napkelet felé, és rejtezzél el a Kérith patakja mellett, mely a Jordán felé folyik. És a patakból lesz néked italod; a hollóknak pedig megparancsoltam, hogy tápláljanak téged ott. Elméne azért, és az Úrnak beszéde szerint cselekedék; és elméne és leüle a Kérith patakja mellett, a mely a Jordán felé folyik. És a hollók hoztak néki kenyeret és húst reggel és este, és a patakból ivott. És lőn néhány nap múlva, hogy kiszáradt a patak; mert nem volt eső a földre. És lőn az Úrnak beszéde ő hozzá, mondván: Kelj fel, és menj el Sareptába, a mely Sídonhoz tartozik, és légy ott; ímé megparancsoltam ott egy özvegyasszonynak, hogy gondoskodjék rólad. 
ÉS MONDÁ VALA ILLÉS: AVAGY ISTEN NEM KÉPES-É MEGÁLDANI BENNÜNKET ITT IS A KÖRFORGALOM KÖZEPÉN? MEGVALLOM, HOGY Ő KÉPES RÁ, MARADOK, ÉS VÁROM A HOLLÓKAT!Menni, vagy maradni

Közzétette goseer itt külföld · 29/10/2016 11:16:00
Tags: avagyISTENITTISMEGTUDBENNÜNKETÁLDANI
     Az éhség pedig elhatalmazott vala az országon. És mind az egész föld Égyiptomba megy vala Józsefhez gabonát venni; mert nagy vala az éhség az egész földön. És látá Jákób, hogy van gabona Égyiptomban és monda Jákób az ő fiainak: Mit néztek egymásra? És monda: ISTEN ITT IS MEG TUD BENNÜNKET ÁLDANI. Ímé hallom hogy Égyiptomban van gabona; DE TI NE menjetek le oda, és NE vegyetek onnan nékünk gabonát, hogy NE éljünk, és (ne) haljunk meg.Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz