Szaracénűző varádics - elmondom - mondom

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szaracénűző varádics

Közzétette goseer itt tévelygések · 30/12/2016 22:03:00
Tags: szellemifegyver
    Szaracénűző varádics, népies nevén karácsonyfa

    Feleim, ahogy Lénár atyától már hallottátok, állítsatok karácsonyfát minden arra alkalmas helyen a szaracénok elleni szellemi harc jegyében!
    Sajnos izraelita harcostársaink nem ismerték fel e tűlevelű fegyver igen hasznos voltát, és Jeruzsálemben egy darab karácsonyfa köztéri felállítását sem engedélyezték eme válságos időben, de ez nem hátráltathat meg bennünket a szaracénok elleni közös harcunkban.
   A következő elemekkel mindenképpen számoljatok a díszítés során: Szalámi, disznósajt, és véres hurka, hagy tudja meg a szaracén, nálunk nem kolbászból van a kerítés! Eötvös Demeter erre a célra kifejezetten ajánlja az ezüstfenyőt, az előzőeken túl Apró Antal szobrocskákkal! Tudom, hogy némelyeteknek furcsának tűnhet a szobrok ilyen célú függesztgetése, de ne feledjétek példaképünk, Szent Tepes, hogyan állíttatta meg a szaracént 20 000 karóba húzott turbános fejjel Târgoviștében!
    Ne rettenjetek meg az összefogástól a közös ellenséggel szembeni harcban, és ne féljetek gyülekezni a Nagy Artemis zászlaja alá!
Nincs hozzászólás

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz