A mammon szeretete és Oraculum - elmondom - mondom

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A mammon szeretete és Oraculum

Közzétette Tisza Margit itt Akinek füle van, hallja meg! · 11/12/2017 13:38:00
Tags: Pénzszerete
Ezt a látomást kaptam nagyjából 5 éve a HIT gyülekezetéről. Vizsgáljátok meg kérlek! 

   A gyülekezet épületei jelentek meg előttem, (úgy játszódott le szemeim előtt, mint egy film, de ébren voltam) amelyiket én is ismerem itt a Földön, de nem úgy nézett ki ahogyan itt felépítették. Sok épület állt egymás mellett. A tetőzete mindegyiknek fényes rézből készült, - ezt tudni lehetett - de már nem látszott, mert belepte az a jellegzetes zöld színű patina. Tűhegyes csúcsok mindegyiken mintha adóvevők lettek volna. Ódon régies hangulatú az egész. Az egyik lapos tetős, kerek alaprajzú, a másik csúcsosabb, magasabb tetős. Kisebbek, nagyobbak, mindenfélék egymás mellett. 

   Aztán láttam földi valójában az egyik épületet a budapesti HIT parkot, és fölötte egy magas termetű, nyomorék, kificamodott szellemi lény támaszkodott a kardjára. A teste egybe volt a ruhájával nem lehetett volna elválasztani egymástól. A kard markolata piros kövekkel díszítve. Egy fekete dögmadár ült a kardon, néha elszállt és majd visszajött. Mindene fekete volt a lénynek. Ruhája hosszú a fején olyan zárt korona, azon is voltak piros kövek. Olyan volt mintha a testéből és a ruhájából szakadozott volna a feketeség, darabokban hullott volna a gyülekezetre. 
Megkérdeztem, ki ez? 
Egy szót hallottam: Orákulum. 

   Hirtelen belül álltam a gyülekezetben. A mennyezetből áramlott valami füst szerű feketeség. Az emberek ültek a székeken színes ruhákban, de nem mozdultak ,mintha valami bűvöletben lennének, bár még éltek. A pulpitusnál nem prédikált senki. Az emberek között fekete inges, nadrágos férfiak járkáltak fekete, keretezett képekkel táblákkal, de írás nem volt rajta csak feketeség. Olyanok voltak, mint a felszolgálók, pincérek. (Ez nekem tűnt úgy legalábbis ) Ők nem voltak színesek. Csak ők mozogtak. 
Közben hallottam a magyarázatot. A pénz működteti a rendszert
Az emberek idehozzák a pénzüket, az áldozatot, és cserébe kapják a hamis jóslatokat.

(Tisza Margit)Nincs hozzászólás

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz