Aktuális - mondom

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Aktuális

Ablak a világra
Reinhard Bonnke Gospel Campaign Chicago


Facebookon keresztül üzent a Chicagóból Reinhard Bonnke a világnak azon a napon, amikor az USA legfelsőbb bírósága döntött az egyneműek házasságának legalizálása mellett.
  The Bible is the Constitution of the Kingdom of God. No majority of any parliament on earth, no earthly government or supreme court can change it. Democratic vote or consensus does not decide Bible truth. "Forever, O Lord, Your word is settled in heaven" (Psalm 119:89). Jesus said: I AM THE TRUTH. 
God bless you. REINHARD BONNKE
2015 május 22-én referendumot tartottak a sokáig a katolikus egyház fellegvárának tartott Íroszágban az egyneműek házasságának törvényesítéséről. Tovább
Reinhard Bonnek az USA-ban szolgál!
Ahogy azt már 2014 decemberében elmondta, a következő években az amerikai kontinens nagy városait fogja meglátogatni az Örömhírrel. Az elmúlt hétvégén Houston (Texas) adott helyet a “Reinhard Bonnke Gospel Campaign”-nak, a következő állomás pedig Chicago, júnuis 26-28.Zvi Yehezkeli, Muszlimok Európában című dokumentum filmje lerántja a leplet a valódi érzésekről, szándékokról, elvekről. A kormányok tehetetlennek tűnnek a köztünk lévő radikális eszmékkel szemben. Egy belga apa maga ment el a fiáért Szíriába, mert a hatóságok semmilyen segítséget nem nyújtottak.  Egyes muszlim tanítók Tony Blairt, és II. Erzsébet brit királynőt is a vádlottak padján látná legszívesebben.Tovább...

Tel Aviv polgármestere nyitotta meg a legnagyobb, 
immár a 17-ik alkalommal megrendezett ázsiai meleg felvonulást ( גאווה תל אביבית ) 


Ha azután tanúságtételük végéhez ér, a feneketlen mélységből feljövő fenevad harcot indít ellenük, legyőzi és megöli őket. Holttestük ott lesz ama nagy város piacán, melyet szellemileg Szodomának és Egyiptomnak hívnak, ahol Urukat is megfeszítették. (Jelenések 11:7-8)
A Biblia utolsó könyvében egy városról esik szó, amit szellemi Szodomának, és Egyiptomnak nevez János majd egyértelműsít, "ahol Urunkat megfeszítették".  Hogy miért nevezi Szodomának? Aktuális cikkek : (1) (2)

 
 
 
 
 
 
Azért ímé, eljõnek a napok, ezt mondja az Úr, a mikor nem mondják többé; Él az Úr, a ki felhozta Izráel fiait Égyiptom földérõl; Hanem ezt: Él az Úr, a ki felhozta Izráel fiait északnak földérõl és mindama földekrõl, a melyekbe elszórta õket! Mert visszaviszem õket az õ földjükre, a melyet az õ atyáiknak adtam. Ímé én sok halász után küldök, ezt mondja az Úr, hogy halászszák ki õket; azután pedig elküldök sok vadász után, hogy vadászszák ki õket minden hegybõl, minden halomból és a sziklák hasadékaiból is. (Jer 16:14-16)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz